стрічка

Ліцей на Ратнівщині увійшов у десятку переможців міжнародного конкурсу

14 Листопада 2021, 09:25
Видраницький ліцей увійшов у десятку переможців міжнародного конкурсу 412
Видраницький ліцей увійшов у десятку переможців міжнародного конкурсу

Відео школярів з Видраниці Ратнівського району англійською мовою покажуть на 26 Конференції Сторін ООН зі зміни клімату (COP26).

Про це повідомляють на сайті навчального закладу. 

Шестикласники Христина Ковальчук, Катерина Авдіюк, Валерія Лукашук, Артем Аврамук та учень 7 класу Дмитро Корецький, під керівництвом вчителя англійської мови Мирослави Назарук, взяли участь у конкурсі відеороликів для шкіл «Як вплинути на зміну клімату» в номінації «Наша шкільна історія». 

Конкурс проводила Британська Рада – міжнародна організація Сполученого Королівства з питань культурних відносин та можливостей освіти з метою дій, спрямованих на захист клімату. 

Навчальний заклад села Видраниця став одним з десяти переможців: Індонезія (2 школи), Філіппіни, Ліван, Нігерія, Об’єднане Королівство, Ефіопія, Індія, Україна (Видраниця), Кенія. 

«Серед більше, ніж 200 відео з більше, ніж 30 країн світу. Ми надали Британській Раді та її партнерам дозвіл на виготовлення навчальних вправ для перетворення 10 найкращих відеороликів на ресурси англійської мови для використання в аудиторіях по всьому світу. Імена, фотографії та відео переможців опубліковано на вебсайтах Британської Ради, сторінках Facebook, Twitter. Наш фільм англійською мовою буде показано на 26-й Конференції Сторін ООН зі зміни клімату (COP26) у Глазго на стенді Британської Ради у Блакитній зоні» – йдеться у повідомленні.

Відео переможців можна знайти за посиланням тут.

Читайте також: Датинську школу перейменували на ліцей

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024