стрічка

У Володимирі комунальники просять водіїв не паркувати свої авто біля майданчиків для сміття

15 Жовтня 2021, 13:58
У Володимирі комунальники просять водіїв не паркувати свої авто біля майданчиків для сміття 687
У Володимирі комунальники просять водіїв не паркувати свої авто біля майданчиків для сміття

Техніка комунального підприємства «Полігон» знову не змогла дістатися до контейнерних майданчиків для сміття, через припарковане з порушеннями авто.

Сталося це у неділю 14 жовтня, повідомляє Район.Володимир-Волинський директор підприємства Володимир Собіпан.

У святкову неділю 14 жовтня комунальники планували якнайшвидше вивезти сміття з міста, але не могли дістатися до місця, де його наскладували жителі вулиці Сагайдачного 5-7, саме через припаркований у забороненому місті автомобіль.

Щодня транспорт КП «Полігон»  вивозить сміття з контейнерних майданчиків, які встановлені на багатьох вулицях міста. Але іноді дістатись до таких місць заважає залишений у невстановлених для паркування місцях автотранспорт. Така проблема існує біля багатьох контейнерних майданчиках Володимира-Волинського. Люди, повертаючись додому, залишають автомобілі близько до контейнерів. Часто водіям сміттєвозів доводиться самотужки шукати цих горе-паркувальників і у підсумку машина затримується та запізнюється на інші маршрути. Шановні водії! Просимо не паркувати свої авто ближче 5 метрів від контейнерних майданчиків, або контейнерів для збирання твердих побутових відходів, що є порушенням п. 15.10 «е» ПДР України, зазначив директор підприємства.

Володимир Собіпан повідомив, що фотодокази порушення правил благоустрою та ПДР будуть передані в поліцію та муніципальній варті.

Також керівник підприємства додав, що задля того, аби навчити водіїв автотранспорту не паркуватися впритул до контейнерних майданчиків, комунальники разом з представниками поліції та муніципальної варти планують організувати рейд вулицями міста.

Читайте також: Володимирчан будуть штрафувати за недогляд за власним подвір'ям

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024