стрічка

Види СПА-відпочинку в Карпатах: як провести відпустку з користю

14 Вересня 2021, 14:39
Відпочинок РЕКЛАМА 1013
Відпочинок

Хочеться привести себе у форму, повернути гарний настрій та працездатність? Є бажання влаштувати релакс-відпустку з коханою людиною? У цьому випадку вам варто забронювати номер у карпатському готелі! Наприклад, на сторінці https://starapravda.com.ua/ легко підібрати комфортабельний варіант і SPA-процедури на час проживання.

Користь СПА-відпочинку

До категорії SPA належить безліч оздоровчих, косметичних процедур. Оскільки тілесне та психологічне самопочуття тісно пов’язані, завдяки таким практикам ви швидко зможете повернути блискучий зовнішній вигляд, чудовий настрій. Також курс СПА-процедур має такий ефект:

  • глибока релаксація, звільнення від стресів і турбот;
  • усунення м’язових спазмів, перенапруження;
  • поліпшення сну, пам’яті;
  • нормалізація кровообігу, лімфотоку, артеріального тиску;
  • розгладження зморшок, «помаранчевої скоринки» та ін.

SPA допомагає зменшити вагу, здійснює омолоджувальний та потужний профілактичний вплив на весь організм.

Види СПА-відпочинку в Карпатах

Умовно виділяють три напрями такого відпочинку.

  1. Класичний — сюди належать усі процедури з мінімальним списком протипоказань або взагалі без них, наприклад: відвідування соляних кімнат або печер, споживання карпатських трав’яних чаїв або кисневих коктейлів, купання в мінеральній воді або джакузі з ароматними настоянками. Головна особливість таких процедур — використання тільки натуральних засобів.
  2. Національний — кожен регіон світу має свої природні багатства, які можна використовувати в лікувально-оздоровчих цілях. В українських Карпатах — це мінеральна вода: відкрито сотні джерел усіх основних типів. Також є родовища цілющої грязі. Споживання мінеральної води, маски та обгортання з лікувальним мулом мають неймовірну оздоровчу дію.
  3. Медичний — для такого СПА-відпочинку бажано заздалегідь пройти обстеження і проконсультуватися з лікарем. З огляду на отриману інформації, можна буде обрати конкретний готель чи санаторій. Поєднання оздоровчого та косметичного масажу з фізіотерапевтичними методами дає змогу успішно лікувати розлади травної системи, хвороби ЦНС, опорно-рухового апарату, синдром хронічної втоми та багато інших проблем.

Універсальна СПА-програма

Познайомитися з різноманіттям SPA-процедур, які пропонують карпатські готелі, можна на сторінці starapravda.com.ua/spa/. Якщо ви хочете отримати максимум задоволення, але не готові самостійно складати програму релакс-відпочинку, достатньо оселитися на час відпустки в перевіреному готелі. Обов’язково варто спробувати купання в гарячому джакузі або басейні з підігрівом просто неба.

Якщо не маєте проблем із диханням, тиском і серцево-судинною системою, неодмінно відвідайте дров’яну баню. Якщо не маєте гострих дерматологічних захворювань, варто насолодитися натуральними пілінгами, масками та обгортаннями для всього тіла. Також прекрасно відновлює сили професійний масаж.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024