стрічка

Правила гарної зачіски

08 Вересня 2021, 09:39
Правила зачіски РЕКЛАМА 1014
Правила зачіски

Основним завданням будь-якої людини, яка хоче собі доглянуте волосся і сучасну зачіску, буде знайти стиліста перукаря

Яку б стрижку або укладку Ви собі не хотіли, цей критерій завжди буде найважливішим і вирішальним. Для того, щоб не допустити помилки у виборі майстра варто ретельно вивчати відгуки та рекомендації кожної кандидатури як в мережі, так і прислухаючись до знайомих. Не варто забувати також про біржі майстрів та форуми, де зібрано досить багато стилістів перукарів та відгуків про них. 

Крім того, існують біржі салонів краси, де також можна одразу знайти відгуки про спеціалістів та подивитися приклади їх робіт.  Mybeauty - сервіс онлайн записи в салон краси, де можна вибрати собі перукаря, почитати про нього відгуки і оформити запис на процедуру.

Звичайно ж стиліст не буде вас весь час водити за ручку і невідривно стежити за Вашими волоссям, тому потрібно вміти вибрати правильну стрижку, щоб потім з легкістю доглядати за нею до наступних відвідин фахівця. З вибором Вам завжди допоможе перукар, але не варто забувати про декілька правил хорошого зачіски.

  • Перш за все важливо пам’ятати наскільки на наше волосся впливає правильний догляд за ним. Обов'язково проконсультуйтеся зі своїм перукарем і виберете відповідні засоби по догляду за Вашим типом волосся і способи догляду за волоссям. Вдало обраний стиліст надасть Вам достатньо докладні інструкції по догляду за волоссям, а саме: правильні шампунь і бальзам, обов'язковий підбір маски для волосся під Ваш тип, так само важливий правильно обраний гребінець і засоби для стайлінгу.
  • Крім самих засобів по догляду потрібно вміти їх правильно використовувати. Крім стиліста та інструкції у виборі правильного алгоритму використання засобів для волосся, допоможе шлях спроб і помилок, адже волосся у всіх унікально реагує на одні і ті ж засоби.
  • Бережіть волосся від сонця, ультрафіолет завдає непоправної шкоди волоссю, не кажучи вже про механічні пошкодження від спеки. У літній період носіть капелюшки, хустки і кепки, які сховають Ваше волосся від негативного впливу.
  • Не варто гнатися за модою. Далеко не всі віяння моди дійсно заслуговують на увагу. Крім того, вибираючи те, що в першу чергу модно, а не те, що підходить саме Вам, можна втратити не тільки індивідуальність, але і гармонійність образу.
  • Аксесуари для волосся вкрай важливі як для образу в цілому, так і для зачіски зокрема. Вдалий вибір хустки, бандани, шпильок або обруча може перетворити тривіальну зачіску в родзинку Вашого лука.
Коментар