стрічка

Державні лісогосподарства Волині – лідери за динамікою сплати податків в області

07 Серпня 2021, 17:51
Податки 496
Податки

Волинські податківці назвали п’ятірку лідерів за показниками росту сплати податків до зведеного бюджету області.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Зокрема, це підприємства лісової галузі, розподілу та очищення води, сільськогосподарське виробництво, промисловість і будівництво.

Найбільший приріст сплати податків продемонстрували лісівники. За пів року ця галузь спрямувала понад 200 мільйонів гривень податкових платежів, що на 80% більше, ніж за такий же період минулоріч.

За обсягами податків безумовним лідером залишається промисловість. Сплачено понад 900 мільйонів гривень, що на третину більше минулорічних показників. Волинські аграрії поповнили бюджет майже на 370 мільйонів гривень (+40%).

Начальниця Головного управління ДПС в області Світлана Савчук зауважила, що такий відчутний приріст сплати податків демонструє відповідальну позицію  волинського бізнесу.

«Цьому сприяють належні умови для обслуговування,  якісний податковий супровід та електронний формат взаємодії, що виключає корупційну складову. Не менш важливо, що податкова служба активно протидіє застосуванню схем мінімізації. Це полегшує умови діяльності легального і  прозорого бізнесу. Логічний результат – ріст сплати податків», – запевнила вона.

 За інформацією сектору інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Коментар