стрічка

Привласнив речовий доказ: на Рівненщині судитимуть експоліцейського

30 Червня 2021, 17:05
Судитимуть ексслужбовця 570
Судитимуть ексслужбовця

На Сарненщині судитимуть експоліцейського, який три роки їздив на квадроциклі, що був речовим доказом.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

До Сарненського районного суду скерували обвинувальний акт відносно колишнього начальника сектору логістики та матеріально-технічного забезпечення одного із відділів поліції ГУ НП в Рівненській області, який кілька років використовував транспортний засіб, що був речовим доказом у кримінальному провадженні. 

Чоловіку інкримінують заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

Досудове розслідування встановило, що правоохоронець у жовтні 2018 року, маючи доступ до складських приміщень поліції, взяв у власне користування квадроцикл «Yamaha Big Bear», який був речовим доказом у кримінальному провадженні. Через три роки поліцейський вирішив продати транспортний засіб місцевим жителям за 900 доларів США.

Досудове розслідування проводили слідчі ТУ ДБР у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу Управління внутрішньої безпеки у Рівненській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024