стрічка

Від невеликого цеху до компанії мрії: чим живе меблеве підприємство з Волині

07 Червня 2021, 14:01
Меблева компанія з Волині відзначила 25-річчя 724
Меблева компанія з Волині відзначила 25-річчя

Волинська меблева компанія Vnd Furniture, яка виготовляє м’які меблі, нещодавно відзначила 25 річницю діяльності.

Про те, як заснували та розвивали компанію її власники,  розповіли на сторінці Волинської торгово-промислової палати у Facebook.

Vnd Furniture – це історія сімейного бізнесу, яка офіційно розпочалася з 1996 року. Тоді власники Віктор та Наталія Тимчишини вирішили, що досить займатись реалізацією польських меблів і варто починати будувати своє власне виробництво в Україні.

Попит на той час був великий, клієнтська база напрацьована, і було розуміння того, яким повинен бути якісний продукт, щоб задовольнити споживача. Так у приватному будинку організували виробництво м’яких меблів зі швейним та деревообробними цехами.

Залученою в процес була уся сім’я. Робота кипіла щодня і часто без вихідних, але це дало можливість, побудувати компанію мрії.

Читайте також:  Житель Рожищенського району успішно розвиває бізнес з виготовлення меблів

Сьогодні VND це підприємство, що активно розвивається. Під час карантину колектив працював над впровадженням елементів ощадливого виробництва, розробкою нових моделей меблів та стратегією виходу на іноземні ринки.

Унікальністю ліжок та диванів VND є натуральність сировини та якість матеріалів. Для забезпечення м’якості та надійності матраців, підприємство самостійно виготовляє пружинні блоки.

Над розробкою нових сучасних моделей працює ціла команда: дизайнери, конструктори, технологи. А загалом число персоналу налічує 180 осіб.

Приєднуйтеся до вайбер-чату Район.in.ua. Тільки найважливіші новини без спаму!

 

 
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024