стрічка

У Ратному влаштували дитяче свято

02 Червня 2021, 12:35
У Ратному влаштували дитяче свято 872
У Ратному влаштували дитяче свято

У селищі Ратне відбулося свято «Дитинство веселкове», присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

Захід проходив 1 червня на площі біля районного будинку культури.

З вітальними словами до гостей свята звернулася Віра Чернуха, керівниця управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради, та Тетяна Данилюк, заступниця начальника управління — начальник відділу освіти управління гуманітарної політики.

Згодом розпочався вітальний концерт, де юні ратнівчани та ратнівчанки демонстрували свої таланти у співах та танцях. Також для гостей заходу влаштували спортивні змагання, дитячі руханки та танцювальний флешмоб.

Читайте також: Ратнівчани відзначилися на обласному конкурсі талантів

Упродовж свята діяло шість локацій: «Малюнки на асфальті», «Малюнки на харчовій плівці», майстер-клас «Ліплення із солоного тіста», «Аквагрим», «Квітка з твістінгу», «Світ професій».

Кожен охочий мав нагоду переглянути виставки дитячих робіт та малюнків, а також зробити фото напам’ять у тематичній фотозоні, поласувати солодкою ватою.

Спокій та порядок на святі забезпечували працівники поліції.

Організатор заходу — Ратнівський центр дитячої та юнацької творчості, спільно з працівниками Ратнівської дитячої музичної школи, дитячо-юнацької спортивної школи, дитячого ясла-садка №2 «Капітошка», КУ «Інклюзивно-ресурсний центр», КЗ «Центр надання соціальних послуг», Ратнівська служба зайнятості.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Ратне» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]. 

Приєднуйтеся до вайбер-чату Район.in.ua. Тільки найважливіші новини без спаму!

 

 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024