стрічка

У Ковелі перевірять, чому під час зливи не спрацювали нові водостічні рівчаки

20 Травня 2021, 14:29
Підтоплення 810
Підтоплення

Під час зливи в Ковелі, яка 18 травня тривала протягом чотирьох годин, випало 23,3 мл опадів.

Рівень води в Турії піднявся на 10 сантиметрів. Про це інформує міський голова Ковеля Ігор Чайка у Facebook.

На затоплені вулиці жителі міста залізничників скаржились у мерію.

Від зливи також постраждали відремонтовані вулиці, а також ті, де нині проводять реконструкцію.

«Вчора також була затоплена вщент вулиця Павлова, де зараз проводить третю чергу ремонтних робіт підрядник ТОВ «Вишків Брук», і де проводив роботи «Волиньбудтех».  Поки до кінця не зрозуміло, чому на новій вулиці, куди вже вкладено стільки грошей, так погано сходила вода. Припускаємо, що в першу чергу потрібно було виконувати злив до річки, і в останню підходити до пологового. Але те, що люди виходили до нас і скаржилися, що тепер після такої зливи вода стояла навіть там, де ніколи — до ремонту, дає підстави негайно замовити технічну експертизу, щоб визначити причину і усунути проблему, поки не завершилися роботи», – написав Ігор Чайка.

Рятувальники 19 травня активно відкачували воду відкачували на вулицях міста.

«Проблема не вчорашня. І зараз підіймаємо земельні і не тільки справи. Ну, наприклад, хто дозволив приватизовувати ділянки там, де сто відсотків мали б бути сервітути? А тепер деякі господарі зробили в себе на вже приватній території водовідведення на свою лише користь, або ж водостічні рівчаки засипали, і вся вода йде тепер сусідам. Будемо розбиратися і діяти жорстко»,  – зазначив міський голова Ігор Чайка.

 




 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар