стрічка

Володимир: у матерів поцікавились, що їх турбує

09 Травня 2021, 15:52
625

Напередодні Дня матері у Володимир-Волинській міській раді вшанували жінок, чиї сини, чоловіки загинули під час неоголошеної війни на Сході країни, а також багатодітних матерів та членкинь місцевої філії ВГО «Союз українок».

Вранці 7-го травня міський голова Ігор Пальонка зустрівся із багатодітними матерями та представницями громадської організації «Союз українок», аби вручити їм подяки, квіти та грошову допомогу, – повідомляє сайт міської ради.

«Хочу подякувати вам за материнську турботу, любов і ласку, за виховання хороших дітей, котрі стануть гідними громадянами України.  Наше ж завдання, як влади, усіляко сприяти розвитку комфортного середовища для родин із дітьми у нашій громаді», – зазначив Ігор Пальонка у вітальному слові.

Після урочистого моменту нагородження в усіх присутніх була можливість поставити питання очільнику громади.

Більшість запитань, які прозвучали від жінок, стосувались комунальної сфери: ремонтів під’їздів та доріг. Цікавились матері і роботою дігтівського ФАПу, ремонтом дитячого майданчика, пільгами на оплату за відвідування дитячого садка, а також присвоєнням ТМО статусу опорної лікарні.

Опісля Ігор Пальонка зустрівся із матерями та вдовами загиблих учасників АТО/ООС.





 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024