стрічка

На Ковельщині владці провідали фронтовиків

08 Травня 2021, 17:00
Представники Ковельської районної влади відвідали ветеранів Другої світової війни 493
Представники Ковельської районної влади відвідали ветеранів Другої світової війни

Представники влади району відвідали ветеранів Другої світової війни та сім'ї загиблих учасників антитерористичної операції.

Про це інформують на сайті Ковельської РДА.

Напередодні Дня пам’яті та примирення і 76-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, спільно зі своїми заступниками, радниками, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та виконавчого апарату районної ради, головами громад, а також керівниками місцевих ветеранських організацій, територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, відвідали ветеранів Другої світової війни та сім'ї загиблих учасників антитерористичної операції, які проживають на території району.

Завітавши в домівки ветеранів представники влади привітали персонально кожного та подарували подарунки.

Фронтовики радо зустрічали представників влади і ділились спогадами про ті важкі фронтові роки.

На превеликий жаль, лави воїнів Другої світової війни з кожним роком рідіють і сьогодні у Ковельському районі проживає лише двадцять два ветерани-фронтовики.

Також цього ж дня представники влади району відвідали сім'ї та місця поховання загиблих учасників антитерористичної операції.















 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024