стрічка

У Ковелі відбулася масова весняна толока

21 Квітня 2021, 17:50
1024

У Ковельській громаді відбулася весняна толока.

До прибирання долучилися працівники підприємств, державних та комунальних установ, навчальних закладів, установ, організацій. Прибирали повсюди: паркові зони, береги Турії та навколо водосховища, центральну частину міста, впорядковували клумби, висаджували квіти.  Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Обранці громади разом із секретарем міської ради Оксаною Багновою вони очистили один із найбільш засмічених берегів Турії.

Працівники управління культури молоді та спорту впорядкували територію поруч з будівлею колишнього РАЦСу та висадили квіти біля пам’ятника Лесі Українці.

Хорошою підмогою для толоки стали учні 5 -В та Г класів ліцею №10. Вони разом з класним керівником Віталієм Волосюком провели прибирання під девізом «Спільно – сильно».

Працівники Управління соціального захисту населення 20 квітня прибрали і облаштували клумби з квітами біля своєї установи.   

Найвелелюдніше було на колишньому стадіоні «Локомотив». Навести лад сюди зійшлась спортивна спільнота міста. До них приєднався міський голова Ігор Чайка та його заступники.

Міський голова Ігор Чайка подякував людям, які відгукнулись, знайшли час і вийшли на прибирання.

«Хотів би подякувати усім, хто долучився до весняної толоки. Саме так ми зробимо наше місто чистішим, вочевидь, і  красивішим, привабливішим не лише для ковельчан, але й гостей», – сказав Ігор Чайка.

 















 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024