стрічка

На Рівненщині судитимуть 17-річного вбивцю

19 Квітня 2021, 18:48
Фото ілюстративне 403 Джерело: volynonline.com
Фото ілюстративне

За вбивство бабусі судитимуть неповнолітнього онука.

Дубенська окружна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вбивства, вчиненого неповнолітньою особою. Про це повідомляють на сайті Рівненської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановили, що у січні 17-річний юнак разом із сестрою навідалися в гості до своєї 83-річної бабусі. На ґрунті особистих неприязних стосунків між рідними виник конфлікт, під час якого неповнолітній наніс пенсіонерці кілька ударів по голові табуреткою, а потім ще й металевим предметом. Потерпілу доставили до лікарні, але від отриманих травм вона померла у медичному закладі.

Нагадаємо, жінку знайшов сусід. Він почув підозрілий шум та звуки, коли вийшов на сходинкову клітку, побачив прочинені двері до квартири пенсіонерки та викликав «швидку». Життя потерпілій врятувати не вдалося — вона померла 26 січня, близько першої ночі.

Винуватця оперативно затримали та повідомили про підозру у вбивстві. Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Обвинувальний акт скерували до Дубенського районного суду. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: Судитимуть жителя Немирівки, який на смерть збив жінку

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024