стрічка

На «Ягодині» вилучили незадекларованого товару на понад 25 мільйонів гривень

05 Квітня 2021, 18:59
534

На митному посту «Ягодин» у вантажі з гуманітарною допомогою виявили незадекларований брендовий одяг на суму понад 25 мільйонів гривень.

30 березня в Україну, в зону митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби заїхав вантажний автомобіль під керуванням іноземця. Про це інформують на сторінці Волинської митниці у фейсбуці.

Відповідно до поданих до митного контролю документів, слідував вантаж «гуманітарна допомога», в адресу благодійної організації.

В результаті повного митного огляду транспортного засобу, встановили, що фактично у вантажному відсіку крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу переміщується 16,26 тисячі одиниць нового брендового одягу загальною вартістю 25,8 мільйона гривень.

Таким чином голова благодійної організації відправника намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Працівники Волинської митниці Держмитслужби склали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартість понад 25 мільйонів гривень вилучили до рішення суду.




 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024