стрічка

Луцький університет попросили створити туристичну програму для Ковеля

29 Березня 2021, 16:25
Анатолій Цьось і Ігор Чайка 419
Анатолій Цьось і Ігор Чайка

Ковельська міська рада та Волинський національний університет імені Лесі Українки уклали меморандум про співпрацю.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Свої підписи на документі поставили міський голова Ігор Чайка та ректор вишу Анатолій Цьось. Ігор Чайка зазначив, що Ковель зацікавлений у партнерстві й можливих варіантів співробітництва з обох сторін є багато – економіка та гуманітарна сфера.

«Уже маємо певні домовленості. Зокрема, щодо розробки концепції розвитку туризму в Ковелі. Сподіваємось, що завдяки вашим креативним ідеям ми зробимо наше місто туристично привабливим, ви допоможете нам опрацювати нові цікаві маршрути. Розраховуємо і на допомогу у створенні програми з протидії підтопленням. Є ще чимало планів, будемо їх разом реалізовувати», – сказав Ігор Чайка.

Міський голова зазначає, що меморандум, який підписали — це всього лише перший крок на шляху до спільних справ. 

Анатолій Цьось сказав, що працівники університету готові поділитись своїми знаннями, досвідом при розробці різноманітних програм. Також він анонсував, що найближчим часом вони хочуть презентувати у Ковелі повне академічне зібрання творів Лесі Українки в 14 томах, видане з нагоди 150-річного ювілею від дня народження письменниці. Над його підготовкою працювали науковці закладу.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024