стрічка

Офіцер із Локачинщини отримав подяки від громадських організацій

26 Березня 2021, 10:35
Богдан Скучинський 458
Богдан Скучинський

Дуже хороший, активний і безвідмовний, – так відгукуються жителі Затурцівської громади про свого поліцейського офіцера Богдана Скучинського.

Чоловік несе службу там трохи більше як рік, однак уже встиг заслужити довіру та повагу. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Волині

Богданові 33 роки, проживає він за декілька кілометрів від своєї громади, тобто – зовсім поруч, як і має бути. Днями він отримав дві подяки від громадських організацій за допомогу та активну життєву позицію. 

Нагадаємо, раніше ми писали як працюється першому в районі поліцейському офіцеру громади.

Місцева жителька Наталія розповідає, що нинішній офіцер – то не колишній дільничний. 

«Кілька місяців тому мене покусала собака, я подзвонила на 102, і мені допомогли, розібрались. Ще наш офіцер допоміг мені зберегти сім’ю. Мій чоловік раніше міг випити, сваритись. Але я кілька разів писала заяви, він був на виправних роботах і тепер поводиться порядно, читає дітям казки на ніч. У мене в сім’ї ідилія», – говорить жінка.

Вона також розповідає, що одного разу заступалась за односельчанку, яку хотів вдарити чоловік, і сама отримала тілесні ушкодження.

«Але звернулась в лікарню, зняла побої, його притягнули до кримінальної відповідальності. Ми часто нарікаємо, що влада не та, поліція не та, але ми які? Просто треба й самим щось робити», – переконана Наталія.

Читайте також: У Затурцівській громаді відкрили поліцейську станцію.

Нині жінка регулярно допомагає тим жителям громади, які цього потребують: одягом, взуттям, продуктами. І – залучає до цього поліцейського офіцера, на що він радо погодився, адже десь потрібно допомогти піднести, десь завезти, а десь розв'язати чиюсь проблему. Таким чином і підвищується довіра людей до свого офіцера.

19 березня він долучився до розвезення подарунків діткам з синдромом Дауна, а нещодавно допоміг привезти та вручити багатодітній сім’ї телевізор, який подарувала благодійниця з Луцька.

Сам офіцер розказує, що проблеми на селі майже скрізь однакові – це домашнє насильство і пияцтво. 

«Але добре, що покращилась взаємодія з місцевою владою, ми постійно обговорюємо проблеми громади, мені створені належні робочі умови для праці. Днями за інформацією старости задокументували незаконний продаж сурогатного алкоголю. Від цього постраждала не одна сім'я», –  розповідає Богдан Скучинський.

Читайте також: У Затурцівській громаді розвезли допомогу сім'ям, які цього потребують.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024