стрічка

Поблизу Вараша затримали «солодкого» рецидивіста зі зброєю

18 Березня 2021, 17:40
крадій меду 562 Джерело: www.facebook.com
крадій меду

У дачному масиві затримали раніше судимого жителя села Заболоття.

Про це йдеться на сторінці Вараського відділу поліції у facebook.

Раніше судимий 52-річний житель села Заболоття проник і обікрав будинок та намагався скоїти злочин в іще одному.

Не очікувала гостей 17 березня 33-річна власниця будинку в дачному масиві «Пролісок». Коли по восьмій годині ранку жінка почула підозрілий шум біля вхідних дверей, то побачила невідомого із ломом в руках, який намагався проникнути у помешкання. Чоловік одразу втік із місця події, а жителька Вараша, не гаючи часу, повідомила до поліції.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції оперативно виїхав на місце події та затримав зловмисника на окраїні дачного масиву. Під час поверхневої перевірки у 52-річного чоловіка виявили знаряддя вчинення злочину та крадене майно – дві банки меду, окуляри та саморобний револьвер. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Як з’ясувалося, чоловік устиг також побувати в дачному будинку 65-річної жительки Вараша. Розбивши віконне скло, виламавши двері, він проник усередину, скуштував меду, поїв солодощів, прихопивши із собою ще дві банки продуктів бджільництва, електроплитку та окуляри.

Читайте також: У Довговолі затримали молодика з Рафалівки, який обікрав жителя Володимирця

Слідчі Вараського районного відділу поліції за фактами замаху на крадіжку з проникненням, крадіжку з проникненням у помешкання та незаконне поводження зі зброєю внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 15 частиною 3 статті 185, частиною 3 статті 185 та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання 52-річному чоловікові запобіжного заходу.

Вилучений револьвер відправлений на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Житель села Заболоття – раніше судимий за майнові злочини, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил адміннагляду, під яким перебуває і досі.

Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень, зокрема і в зазначеному дачному масиві.


 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024