стрічка

У Сарнах вогнеборці винесли газові балони з пожежі. ФОТО

22 Лютого 2021, 16:20
560

Сарненські надзвичайники під час гасіння пожежі у приватному господарстві запобігли вибуху газових балонів.

21 лютого о 21:59 на спецлінію «101» повідомлення про пожежу у приватному господарстві в Сарнах по вулиці Молодогвардійців. На місце виклику виїхали вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру. Про це інформують в пресслужбі рятувальників Рівненщини.

По прибуттю встановили, що пожежа трапилася в господарській будівлі, горів дах. Існувала загроза поширення вогню на поряд розташований житловий будинок та три господарських будівлі.

Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Ланкою газодимозахисної служби було винесено із палаючої будівлі два газових балони, в результаті чого вдалося уникнути вибухів.

Вогонь знищив дах по всій площі та пошкодив речі домашнього вжитку. 71-річного власника будинку доставили в приймальне відділення Сарненської ЦРЛ з діагнозом термічний опік полум’ям лівої кістки руки, правої гомілки ІІ ступеня. Наразі чоловік знаходиться під наглядом лікарів. 

О 22:20 пожежу локалізували, а о 23:26 ліквідували. Врятували житловий будинок та три господарських будівлі. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.  До гасіння залучили дві одиниці пожежної техніки та восьмеро вогнеборців.

Читайте також: На Сарненщині діти отримали світловідбиваючі браслети








 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024