стрічка

У сільраді Луцького району розпочалися обшуки

05 Лютого 2021, 12:30
У Підгайцівській сільській раді та будинку скандального підприємця Георгія Штефанеси, що у селі Піддубці, у п'ятницю, 5 лютого розпочалися обшуки 536
У Підгайцівській сільській раді та будинку скандального підприємця Георгія Штефанеси, що у селі Піддубці, у п'ятницю, 5 лютого розпочалися обшуки

У Підгайцівській сільській раді та будинку скандального підприємця Георгія Штефанеси, що у селі Піддубці, у п'ятницю, 5 лютого розпочалися обшуки.

Як повідомляє ВолиньPost, у приймальні сільського голови Юрія Семенюка цю інформацію заперечували, мовляв, ніяких слідчих дій у будівлі не було.

Інспектор сектору комунікації ГУНП в області Олег Плазовський прокоментував ситуацію, зазначивши, що санкціоновані обшуки проводили працівники поліції Волині. Заходи проводили у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України. Йдеться про привласнення, розтрату майна шляхом зловживання службовим становищем.

«Санкція цієї статті передбачає, зокрема, до 8 років позбавлення волі строком. Наразі досудове розслідування за цим фактом триває», – повідомив Олег Плазовський.

Читайте також: У Луцьку затримали п'яного водія Porsche

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024