стрічка

Міський голова Ковеля вислухав людей з інвалідністю

05 Лютого 2021, 11:05
Міський голова Ковеля Ігор Чайка вислухав людей з інвалідністю 501
Міський голова Ковеля Ігор Чайка вислухав людей з інвалідністю

Керівники міської влади вислухали пропозиції людей з інвалідністю.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

4 лютого міський голова запросив до розмови керівників та представників громадських організацій, які опікуються людьми з інвалідністю – «Спарта», «Реабілітаційний центр», «Добродія в дії». До спілкування  долучились заступниця міського голови Наталія Маленицька та начальниця управління соціального захисту населення Софія Сагаль.

Ігор Чайка каже, що такі зустрічі – добра нагода почути з перших вуст про проблеми і допомогу, якої потребують люди цієї категорії.

Присутні акцентували, що необхідно активізувати роботу комітету доступності, який має особливу увагу звернути на безпечність і зручність пандусів, адже вони часто є нефункціональними. Тож у названому комітеті неодмінно мають працювати візочники. 

Також прозвучала думка, що має бути сформована карта доступності міста. Піднімалось чимало питань, що стосуються соціального захисту, фінансування громадських організацій.

Присутні зацікавлені, щоб у Ковелі з’явилась зона відпочинку для таких людей, де б вони могли займатись улюбленими видами спорту, проводити своє дозвілля.

Міський голова пообіцяв, що усі озвучені питання будуть систематизовані, їх вивчать та опрацюють відповідні структурні підрозділи виконавчого комітету.


Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024