стрічка

Відійшов у вічність багаторічний голова Іваничівської райдержадміністрації та райради

03 Лютого 2021, 13:00
730

1 лютого Іваничівщина збідніла на людину, яка творила історію нашого краю – передчасно відійшов у вічність багаторічний голова Іваничівської райдержадміністрації, голова Іваничівської районної ради двох скликань Стаднік Анатолій Павлович.

Про це повідомляють у пресслужбі Іваничівської РДА.

Перестало битися серце непересічної особистості, мудрого керівника, який протягом всього свого трудового життя наполегливо і послідовно працював над економічним та соціальним розвитком району, покращенням добробуту і благополуччя його жителів.

Свою трудову діяльність Стаднік А.П. розпочав у 1969 році зоотехніком колгоспу «Зоря» Корецького району Рівненської області. Після закінчення Львівського зооветеринарного інституту працював головним зоотехніком колгоспу «Перше травня», заступником голови, головою колгоспу ім. Леніна Іваничівського району.

У квітні 1992 року Указом Президента України був призначений представником Президента України в Іваничівському районі. Надалі, упродовж понад 20 років, до лютого 2014 року, працював на посадах голови Іваничівської райдержадміністрації, очолював районну раду.

Анатолій Павлович, прийшовши у владу зі здобуттям Україною Незалежності, виконував великий обсяг організаторської та адміністративної роботи, вирішував серйозні господарські питання.

Сприяли в цьому його особисті лідерські якості, багатий досвід, професійні знання та вміння працювати з людьми.

Він мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень, відстоював інтереси району в непростих економічних та політичних умовах. Його патріотизм проявлявся у власній принциповості та поглядах, у постійній повсякденній праці.

З його думкою рахувалися не тільки керівники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, але й громадськість Іваничівщини, його політичні опоненти.

Водночас він був людиною, у якої сотні наших краян отримували допомогу чи просто пораду.

Праця Анатолія Павловича Стадніка була відзначена урядовими та державними нагородами.

«Висловлюємо щирі співчуття родині з приводу важкої та непоправної втрати. Нехай тепле, щире слово про нього полегшить їх душевний біль. У цей скорботний час ми глибоко сумуємо разом з усіма, хто знав, поважав та буде берегти про Анатолія Павловича Стадніка найкращі спогади і світлу пам'ять. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні», – йдеться в дописі.

1

 

Коментар