стрічка

Сумки cross body – вибір стильних дівчат

27 Січня 2021, 17:50
1117

Величезний вибір шкіряних сумок дозволяє кожній модниці підібрати найбільш підходящий аксесуар для щоденного носіння. Це може бути як об'ємна, так і більш компактна модель. Але все більшої популярності набирають вироби, які не потрібно тримати в руках. Ймовірно, така сумка вже є у вашому арсеналі.

Якщо ви ще не придбали подібну модель, то можете ознайомитися з моделями на сторінці https://inbag.ua/crossbody.html  тут ви зможете купити жіночу шкіряну сумку через плече, яка відмінно доповнить ваш образ.

Що таке cross body

Cross body являє собою невелику сумку на довгому ремінці. Вона призначена для носіння через плече, при цьому аксесуар знаходиться на рівні стегна. Попередниками даного виробу стали поштарські месенджери або аналогічні сумки, які надягали через голову.

Аксесуар дуже практичний і підходить як для вечірньої прогулянки, так і для доповнення лука на офіційному заході. Руки залишаються вільними і вам не потрібно думати, як зручніше взяти сумку. Вона буде зручно розташована на тілі, не обмежуючи рухів і не викликаючи дискомфорту.

Ви зможете оперативно дістати все необхідне, що було заздалегідь складено в сумку. Крос боді виглядає досить витончено. При правильному виборі форми і відтінку аксесуара можна створити оригінальний лук. Не має значення вік власниці сумки - аксесуари підходять і для дівчаток, і для дорослих жінок.

Переваги даного виду аксесуарів

У всіх відомих дизайнерів є безліч варіантів жіночих шкіряних сумок через плече. Це пов'язано з тим, що сумка має масу переваг:

  1. Вона універсальна. Чудово підходить для доповнення образу у будь-якому стилі. Дівчина може одягти сукню і підібрати витончену сумку, а може вибрати кежуал наряд з джинсами і стильним джемпером. В обох випадках аксесуар буде вдало підкреслювати образ.
  2. Функціональна. Незважаючи на гадану мініатюрність, всередині сумки може легко вміститися все найнеобхідніше.
  3. Вага розподіляється правильно, тому після носіння аксесуара протягом дня не виникає відчуття тяжкості і зайвої втоми.
  4. Надійна - можна не боятися, що особисті речі будуть вкрадені, так як вони весь час під рукою власниці.

Сумка крос боді дуже зручна, адже вона дозволяє повністю звільнити руки. Ви можете повісити її на плече і займатися своїми справами. Інші моделі сумок можуть сковувати рухи.

Форма виробів

Жіноча сумка через плече має жорсткий каркас. Завдяки цьому зберігається ідеальний вид аксесуара, не з'являються вм'ятини або заломи. Виріб може бути виконаний у вигляді прямокутника або квадрата, краї при цьому найчастіше згладжені.

Ще одним популярним варіантом є форма сідла. Вона підходить не тільки для шанувальників ковбойської тематики, а й для дівчат, які люблять стильно доповнювати свій образ. Також створено безліч унікальних виробів зі шкіри у формі кола.

Однією з новинок є рюкзак-крос боді. Така інтерпретація призначена, в основному, для чоловіків. У цьому випадку замість звичайних лямок представлена ​​одна, і аксесуар також надівається через плече.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024