стрічка

Володимирецька лікарня на Рівненщині – лідер галузі в області

30 Грудня 2020, 13:08
686

Володимирецька центральна районна лікарня отримала медаль «Лідер галузі» – «Золото» серед державних та комунальних підприємств Рівненщини.

Успішність і стабільність підприємств області оцінював Національний бізнес-рейтинг – представництво Міжнародного Союзу Національних бізнес-рейтингів в Україні, що об'єднує оргкомітети Національних бізнес-рейтингів у країнах Європи та Азії та визначає міжнародні принципи рейтингування. Про це повідомляють на офіційній сторінці медзакладу-переможця.

Провівши порівняльну оцінку роботи закладів охорони здоров'я Рівненської області у 2020 році, Національний бізнес-рейтинг нагородив КНП «Володимирецька ЦРЛ» медаллю «Лідер галузі» – «Золото» серед державних та комунальних підприємств за показником «Тривалість фінансового циклу».

Також нагороди отримали й окремі працівники підприємства, зокрема орден «Гордість галузі» отримав заступник головного лікаря Вікторія Мирончук, медаль «За професійний вклад» отримала лікар-терапевт Інна Ковальчук, іменну грамоту – операційна медична сестра Леся Телюк.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024