стрічка

Благодійники подарували до Дня Святого Миколая диво шацьким діткам

26 Грудня 2020, 18:05
1118

Дня Святого Миколая з нетерпінням чекають і діти і дорослі. Адже всі люблять дива і вірять у казку, кожна дитина знає, що Святий Миколай принесе та порадує їх подаруночками.

Про це повідомляють у Відділі соціальних служб в смт Шацьк.

Напередодні свята, діти написали листи до Святого Миколая і намагалися бути чемними та слухняними.

Напередодні працівники відділу соціальних служб Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради спільно з працівниками служби у справах дітей Шацької райдержадміністрації відвідали 20 вихованців Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Волинської обласної ради, які отримали подарунки та солодощі.

А також завдяки благодійникам було здійснено мрії дітей, які проживають на території Шацької селищної ради, які опинились у складних життєвих обставинах.

Миколай завітав до з діток з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Малюки із задоволенням розповідали вірші для поважного гостя.Горіли очі, лунав дзвінкий сміх, були міцні обійми, мозок відмовлявся вірити, що це не сон, а реальність, тремтіли руки від розпакування таких довгоочікуваних, мрійливих подарунків – саме таким емоціям місце у серці кожної дитини та атмосфери навколо них.

Колектив Територіального центру та служби у справах дітей райдержадміністрації щиро вдячний кожному благодійнику, що долучився до Благодійної акції «Ти є Святий Миколай», , а саме:

  • Катерині Баришевій
  • Іванові Борсуку
  • Світлані Камінській
  • Людмилі Положевець
  • Софії Кімачук
  • Романові Лисак
  • Наталії Савчук
  • Тетяні Сіжук

Було й багато інших благодійників, які побажали залишитися невідомими.

«За усі ваші подарунки, активну участь, доброчинність та турботу про найбільш незахищених діток нашої громади. Мрія кожної дитини здійснилась!

Також висловлюємо безмежну вдячність Миколаєві, який так старанно, вміло і щиро вітав діток зі святом. Бути Святим Миколаєм не означає чекати схвалення – це безкорисливе бажання віддавати», – кажуть працівники соцслужб.

Вірте в чудеса, вони здійснюються!





1

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024