стрічка

Відомі лучани долучилися до обрання мера міста. ФОТО

15 Листопада 2020, 16:33
Фото ілюстративне 801
Фото ілюстративне

Відомі лучани взяли участь у другому турі місцевих виборів.

Тим, як віддавали громадянський обов'язок, вони поділилися на своїх сторінках у фейсбуці.

Про свою явку на виборах засвідчив «вчорашній» депутат, який відпрацював каденцію VII скликання Луцької міської ради, Павло Данильчук.

«Проголосував. Явка така, що її несерйозно явкою назвати, члени ДВК дають мені бюлетень, шукаючи моє прізвище в пустому, ще ніким не підписаному списку виборців. Три роки всі «скіглили», що немає законно обраного мера, але ж впадло піти і скористатись своїм законним правом раз на 5 років. Йдіть голосуйте, бо «переможуть» раби бюджетного адмінресурсу та проплачена мережа наших співмістян!» – написав він.

Проголосувала також очільниця Гармидер Ангар-Stage Ольга Валянік зі своїм чоловіком Олексієм Кушнєром, активістом та воїном АТО.

«Валіть голосувати! Скарги «нічого не міняється» від тих, хто не пішов голосувати не приймаються!» – закликала вона.

Фотографією з дільниці поділився також головний редактор сайту «Конкурент», член партії «Свідомі» Андрій Лучик.

Участь у виборах засвідчила і керівниця Луцького зоопарку Людмила Денисенко. Обирати мера вона прийшла зі своєю сім'єю.

«Це важливо! Обираємо міського голову», – написав на своїй сторінці «вчорашній» депутат, який відпрацював каденцію VII скликання Луцької міської ради, Микола Яручик.

Журналіст та власник креативної агенції «Ліхтар» Антон Бугачук та луцький мандрівник і директор турагенції Богдан Климчук теж опублікували характерну світлину біля таблички з номером дільниці.

«В другому турі в Луцьку явка, мабуть, буде ще менша. А це означає, що кожен голос буде ще важливішим. Тому піднімаємо попу і йдем голосувати», – написав Антон Бугачук.


Звичайно, проголосувати прийшли й кандидати у мери – Богдан Шиба та Ігор Поліщук.

При чому, зробили вони це не самі, а в компанії своїх родичів та близьких.

«Як законослухняний і активний лучанин, разом із дружиною взяв участь у повторному голосуванні на виборах Луцького міського голови. Здогадайтеся, за кого проголосував. До 20:00 ще є час, приходьте на дільниці», – написав Богдан Шиба.


«Ми проголосували, а ви?» – поцікавився  Ігор Поліщук.


 

 

 


 

 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024