стрічка

На Камінь-Каширщині затримали «серійного» злодія-рецидивіста

09 Жовтня 2020, 13:15
1080

У Камінь-Каширському районі поліція оперативно розкрила злочин, отож за вчинення крадіжки з проникненням зловмисникові загрожує до шести років позбавлення волі. Триває слідство. 

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Повідомлення про крадіжку до поліції надійшло вчора вранці. У селі Стобихівка Камінь-Каширського району зловмисник напередодні вночі пошкодив двері місцевого магазину, проник всередину та викрав з каси понад п'ять тисяч гривень й товар.

Оперативники відпрацювали місце скоєння злочину, перевірили понад десять раніше судимих осіб, які проживають у цьому та суміжних селах, опитали більш ніж пів сотні, жителів, аби вийти на слід підозрюваного. 

Деякі люди розповіли, що бачили напередодні в селі незнайомця, який здався їм підозрілим. Тож поліцейські вже мали певні прикмети крадія та проводили подальші оперативно-розшукові заходи, виставивши засідки в місцях можливого його пересування. Виявили його поблизу вказаного села. 

На місце одразу прибула слідчо-оперативна група поліції. Зловмисник мав при собі майже п'ять тисяч гривень, а також алкогольні напої, продукти та інше майно, які вилучили та повернуть власникам. 

Затриманим виявився раніше судимий 40-річний житель Володимир-Волинського району, який приїхав у сусідній населений пункт до знайомих та почав промишляти крадіжками.

Уже відомо, що в ту ж ніч він скоїв крадіжку електроприладів з одного з будинків місцевих жителів. 

Нині перевіряється його причетність до вчинення аналогічних злочинів в області. 

Відомо також, що у вересні  особа звільнилась з місць позбавлення волі, де перебувала за крадіжки. Тепер він знову потрапить за ґрати, адже санкція частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.



 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024