стрічка

У Володимирі почали ремонтувати одну з найбільших вулиць. ФОТО

10 Вересня 2020, 07:55
Вулиця Устилузька 1322
Вулиця Устилузька

У Володимирі-Волинському 9 вересня почали реалізовувати українсько-польський проєкт щодо ремонту дороги Устилуг –  Володимир-Волинський.

Ремонтні роботи розпочалися на вулиці Устилузькій, – інформують у міськраді.

За допомогою спецтехніки на вулиці вже почали ремонтувати дорожнє покриття. Ремонт проводить польська фірма «Дрог-Буд».

Володими-Волинський міський голова Петро Саганюк спільно з польською стороною і представниками Служби автомобільних доріг обговорили в міській раді деталі робіт. На зустрічі були присутні президент польської компанії «Дрог-Буд» Здзіслав Новак, директор представництва компанії «Дрог-Буд» в Україні Валерій П’ятак, керівник філії «Володимир-Волинська ДЕД» Микола Хільчук, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антонян.


1

1

Перше укладання асфальту, якщо погода не внесе свої корективи у плани підрядників, планується 21 вересня.

Міський голова Петро Саганюк наголосив, що місто готове усіляко сприяти проведенню ремонтних робіт та реалізації проєкту.

Нагадаємо, три роки тому укладено угоду з Польщею на ремонт дороги від Устилуга до Володимира протяжністю 13 кілометрів. Амбітний проєкт включає ремонт вулиці Устилузької – однієї із найдовших у місті.

Ще влітку стало відомо, що польська фірма-підрядник готується до проведення капітальних ремонтних робіт на дорозі Н-22, на відрізку між Устилугом і Володимиром-Волинським. Також ішлося про те, що на початку вересня підрядник повинен почати звозити у Володимир-Волинський техніку.

Читайте також: Дорогу між Володимиром і Устилугом буде ремонтувати польська фірма




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024