стрічка

Судили мотоцикліста, який у Любомлі відмовився проходити тест на «Драгері»

31 Серпня 2020, 15:42
Фото ілюстративне 1109
Фото ілюстративне

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.130 КУпАП мотоцикліста.

Про це йдеться в постанові суду від 14 серпня.

Чоловік 13 травня о 19:51, керуючи мотоциклом «Урал» по вулиці Прикордонників в місті Любомль, в порушення п.2.5 Правил дорожнього руху відмовився від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп`яніння, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

На розгляд справи порушник не з`явився, хоча про дату та місце розгляду судом повідомлявся, в тому числі шляхом публікації на офіційному сайті суду судового оголошення.

Читайте також: На дорогах Любомльщини за тиждень виявили чотирьх п'яних водіїв

З метою недопущення уникнення порушника від відповідальності за скоєне видається необхідним і можливим розглянути справу за його відсутності на підставі наявних матеріалів.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями свідків, відеозаписом події.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП, і наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном один рік.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024