стрічка

Машинна вишивка і цифровий друк: як зображення наносять на одяг у компанії Litoprint

26 Серпня 2020, 13:30
Фото ілюстративне 3119
Фото ілюстративне

Одяг із принтами користується популярністю в будь-яку пору року, а носять його люди будь-якого віку. Улітку ж особливо актуально мати футболку з оригінальним малюнком, цитатою чи логотипом, щоб вигідно виділятися з натовпу. Саме такий одяг і створює компанія litoprint

Український виробник Litoprint виготовляє і продає одяг з унікальними принтами, які наносять на тканину за допомогою особливої технології друку.

Компанію працює на ринку з 2010 року з закритим циклом виробництва своєї продукції. Увесь виробничий процес – виготовлення, пошиття і орендування – відбувається виключно в рамках однієї компанії і під її контролем.

Серед технологій виробництва, які використовує Litoprint, найбільш поширеними є шовкотрафаретний, термотрансферний, цифровий друк та машинна вишивка. Кожен із цих способів застосовують залежно від тканини, розміру тиражів та вимог до кінцевого результату. Адже колір та текстура зображення буде різнитися відповідно до обраного способу нанесення. Наприклад, при шовкотрафаретному друці барвник потрапляє на тканину через спеціальний трафарет на сітці, формуючи зображення. Це дорога технологія, тому її використовують більше для великих тиражів.

За допомогою термотрансферного друку можна наносити малюнок на тканини будь-якого типу і кольору. Тобто, дозволяє друкувати логотипи не лише на одязі, а й на сумках, кепках, парасольках тощо. Проте, для застосування цього способу потрібне складне обладнання.

Найшвидшим і найпростішим способом перенести повноколірне зображення на одяг є звичайний цифровий друк за допомогою принтера. Це дозволяє виготовляти навіть невеликі тиражі, а зображення при цьому не втрачають якість. 

Ще одним цікавим способом є машинна вишивка. Зображення автоматично вишиває на тканині спеціальна машина, а людина лише готує його в графічному редакторі та вставляє котушки з відповідними кольорами. Сучасні вишивальні машини здатні виготовити зображення будь-якої складності.

Компанія Litoprint виготовляє корпоративний одяг з логотипами та слоганами компаній, вишиті логотипи, узори й шеврони, друкує на кроях тканин, одязі та сувенірах повноколірні зображення або ж фотографії. Підприємство виділяє цілий напрямок під виготовлення корпоративного одягу та текстильних аксесуарів з унікальними принтами на замовлення. Перед виготовленням клієнт може обрати колір, тканину та спосіб нанесення зображення.

Litoprint також постійно бере участь у спеціалізованих українських та міжнародних виставках.

Читайте такожКовельчани підняли на Говерлу найбільшу вишиту сорочку і встановили рекорд



 

Коментарі
14 Травня 2021, 16:31
1. Непрозорість цін! Потрібно слідкувати кожен крок!<br/>1.1 Замовляю 82 худі: 80 худі рахуються по одній ціні, 2 худі по іншій, доки не перепитую чого так, тоі міняють ціну.<br/>1.2 Час оплати: додається 1% податку (при оплаті за реквізитами, як я планувала - комісія 3 грн), виявляється в кінці, що це податок, щоб вони потім зняли готівку. Смішно)<br/>1.3 Порахували суму разом з тим податком, оплатила половину, при оплаті другої половини мені називають суму ще на 100грн більшу.. звідки то з'явилось ніхто не знає. Знаходжу переписку з вірною сумою показую, у відповідь &amp;quot; ну ок&amp;quot;.<br/>1.4 Вартість принта А4/А5 у всіх компанія різна, і тут про це мені теж згадували. Після прорахунку прошу змінити А4 на А5, питаю яка нова ціна - та ж сама.<br/>1.5 Вартість тиража 80 худі - 390 грн. це вказано і на сайті, і я уточнювала у менеджера. При підрахунку вказали 410 грн. Коли скинула скрін попередньої переписки, де вказано 390 - у відповідь знову &amp;quot;ну ок&amp;quot;<br/><br/><br/>2. Робиться усе довго! <br/>Початково говорили до 5 робочих днів.<br/>зараз мене звинувачують, що все довго через те що я змінювала принти. <br/>12 квітня я скинула перші принти на перегляд, 14 квітня я перепитую як принти, 19 квітня я перепитую як принти, оплачую. 26 квітня отримую макети на погодження (з обрізаним лого). і 27го аж прошу змінити макет через помилку... Худі отримала 13 травня.<br/><br/>3. Присилають не ті худі!<br/>Перглядаю худі після отримання, з 80шт 4 худі не вірного розміру! Зв'язуюсь з менеджером, мені самі запропонували перешити худі, тк як це не моя помилка. Завожу худі на перешиття (за день до того поміряла худі), в той же ж день отимую &amp;quot;перешиті худі&amp;quot;. ТІ Ж САМІ ХУДІ, ЛИШЕ З ІНШОЮ БІРКОЮ!<br/>Бірки на усіх худі різні, розміри різні. <br/>До того ж початково замовляла 1 пробну худі, щоб бачити взагалі що я маю очікувати при великому тиражі. Пробна худі зовсім інша від отриманих. Адекватний розмір, а не те що я отримала потім. <br/>Коли написала про проблему, отримала відповідь що худі перешивались. Дуже довго сміялась) Через декілька повідомлень уже отримую що перешились лише бірки) <br/>НАСТІЛЬКИ ЖАХЛИВОГО ВІДНОШЕННЯ ДО КЛІЄНТА ЩЕ НЕ БАЧИЛА!!!!!!!!!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024