стрічка

Новини року: найрейтинговіші публікації на Район.Гоща

23 Липня 2020, 10:00
1243

Редакція Район.Гоща 23 липня святкує День народження. 23 липня 2018 року наше видання запрацювало онлайн і з цього часу щодня без вихідних висвітлює життя селища Гоща і району.

Район.Гоща – це видання про життя селища та всього району, про події, дні народження, свята, нагороди, досягнення, атмосферу, красу і природу краю, про чудових людей, про те як і чим живе Гощанський край.

Район.Гоща працює у когорті гіперлокальних видань мережі Район.in.ua

Зокрема про життя Волинської області пишуть: Район.Луцьк,Район.Рожище,Район.КовельРайон.Камінь-каширськийРайон.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.ШацькРайон.ГорохівРайон.Володимир-ВолинськийРайон.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара ВижівкаРайон.Турійськ.

У Рівненській області функціонує сім сайтів: Район.ОстрогРайон.ГощаРайон.КорецьРайон.ДемидівкаРайон.СарниРайон.Дубно та Район.Рівне.

У 2018 році у мережі Район.in.ua запрацював діловий проєкт Бізнес.Район про бізнес Волинської та Рівненської областей, а у 2020 році запустили новий проєкт про спортивне життя цих областей Спорт на Районі.

До другої річниці роботи Район.Гоща ми зібрали ТОП-10 найпопулярніших новин на сайті, що вийшли з 23 липня 2019 року по 23 липня 2020 року.

Як у Гощі День Незалежності святкували

У Гощі відзначили 28 річницю Незалежності України, протягом дня в селищі відбувалися різні заходи. У Гощі святкове дійство розпочали хоровим виконанням, діяла художня виставка картин, фотокартин, відбувся шаховий турнір та багато чого іншого.

У Гощі знайшли рештки людини, яким близько восьми тисяч років

У Гощі археологи розкопали людські кістки, віком приблизно від шести до восьми тисяч років. Могильну яму із залишками людського кістяка розкопали під час археологічної розвідки на території Гощанського городища.

Як виглядає Набережна побачень у Гощі

На день селища у Гощі відкрили Набережну побачень. Берег річки Горинь розчистили від чагарників та сміття, встановили великий екран для перегляду фільмів, облаштували декілька альтанок та посадили драконові дерева.

У Гощі на воду спустили бойовий човен вікінгів – Драккар

У селищі 21 вересня 2019 року відбувався історико-культурний фестиваль «Погоринські міста.Гоща». З цієї нагоди до Гощі привезли реконструйований прадавній човен Драккар.

ФК «Гоща-РІТТЕР» переміг вараський «Ізотоп-РАЕС» в Чемпіонаті Рівненщини з футболу

«Гоща-РІТТЕР» здобув перемогу над вараським «Ізотоп-РАЕС» у двадцять другому турі Чемпіонату Рівненської області з футболу 2019 року.

Водойма в Бочаниці серед кращих місць для купання в області

Новина про те, що одне із місць, яке рекомендують відвідати в межах Рівненської області - водойма в Бочаниці. Село розташоване всього за кілька кілометрів від Гощі.Тут дуже зручно облаштували зони відпочинку, окрім альтанок встановили мангали та смітники. Це місце є гарним для відпочинку у вихідний день із родиною, а також тим, хто полюбляє рибалити.

Гощанин, який повернувся з Італії, поселився на вулиці

Житель Гощанщини, який повернувся з Італії самоізолювався та поселився біля річки. Вдома Олега чекає дружина і діти. Але в такий спосіб чоловік убезпечив не тільки себе та власну сім’ю, а й оточуючих.

Рибалка з Рівного спіймав восьмикілограмову рибину на Тучинському ставку

Чоловік спіймав 5 рибин, з них найбільший карп, який заважив на 8,1 кілограмів.

Гощанське підприємство продає органічні огірки за доступними цінами

Органічне гощанське підприємство «Дедденс Агро» реалізує органічні огірки за доступними цінами. Всю продукцію на підприємстві вирощують без застосування жодних хімічних препаратів з турботою про людей та навколишнє середовище.

Гощанські депутати просять у президента створити п'ятий район на Рівненщині

Депутати Гощанської районної ради звернулися до президента з проханням утворити в області ще один район, окрім запропонованих в рамках реформи децентралізації чотирьох. 28 депутатів проголосували «за» звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо створення єдиного району на базі Гощанського, Корецького та Острозького районів.

Запрошуємо вподобати сторінку видання у Facebook.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024