стрічка

Чоловік, який їздив напідпитку в Камені-Каширському, заплатить понад 10 тисяч штрафу

19 Липня 2020, 10:57
1104

Суддя Камінь-Каширського районного суду Борис Гамула розглянув справу про адміністративне правопорушення, яка надійшла від Камінь-Каширського відділу поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка,  затриманого п'яним за кермом.

Про це йдеться у постанові суду від 9 липня.

Підсудний 7 червня близько першої ночі на вулиці Коніщука в Камені-Каширському керував мопедом марки «Suzuki Letо ІІ», який йому не належить. Чоловіка зупинили працівники поліції за підозрою в керуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. На законну вимогу поліцейського водій відмовився пройти, відповідно до встановленого порядку, огляд для визначення стану алкогольного сп'яніння.

При розгляді справи чоловік свою винність у вчиненому адмінправопорушенні не визнав. Сказав, що 7 червня мопедом не керував. Попри невизнання своєї вини у вчиненні адміністративного правопорушення, його винуватість у вчиненому підтверджується доказами: з відеозапису, зробленого нагрудною камерою поліцейського, видно, що на запитання поліцейського чоловік пояснив, що керував мопедом та перед цим вживав алкогольні напої.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу, та накласти на нього 10 200 гривень штрафу без позбавлення права керування транспортними засобами, оскільки посвідчення водія він не має.

Також порушник заплатить в дохід держави 420 гривень судового збору.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024