стрічка

У Маневицькому районі перевірятимуть виборчі дільниці на доступність

11 Липня 2020, 18:00
Ілюстративне фото 739
Ілюстративне фото

Громадська організація осіб з інвалідністю «Довіра» отримала грант на реалізацію проєкту «Забезпечення виборчих прав людей з інвалідністю у Маневицькому районі».

В рамках проєкту проведуть моніторинг виборчих дільниць Маневиччини та опитування щодо визначення основних проблем, із якими стикаються виборці з інвалідністю.

По закінченню моніторингу також відбудеться одноденний просвітницький тренінг для представників місцевих ГО, представників влади, дільничних виборчих комісій. На якому представлять й обговорять результати проведеної роботи та будуть напрацьовані рекомендації щодо усунення недоліків для покращення доступу громадян з інвалідністю та маломобільних виборців до виборчого процесу у Маневицькому районі.

Інформація про хід проєкту буде висвітлюватися на сторінці організації ГО «Осіб з інвалідністю «Довіра» та інтернет-виданні Район.Маневичі.

Заходи відбудуться в межах проєкту ГО Fight For Right «Зміцнення захисту прав людей з інвалідністю» за підтримки Фонду прав людини Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Читайте також: Маневичани організували акцію «Чисто там, де не смітять»

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024