стрічка

Вандалізм дев'ятирічної доньки у Рожищі обійшовся матері у понад тисячу гривень

01 Липня 2020, 16:06
Дівчина пошкодила саджанці плодових дерев 1347
Дівчина пошкодила саджанці плодових дерев

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності жінки, що працює комплектувальницею проводів на заводі «Кромберг енд Шуберт», чия дочка понищила дерева на території дитсадка.

Про це йдеться у постанові суду від 18 червня.

Підсудна ухиляється від виконання покладених на неї обов'язків щодо належного виховання своєї малолітньої дочки, 2011 року народження, яка 26 травня близько 18:00 пошкодила саджанці плодових дерев на території рожищенського дитсадка № 1 «Малятко».

У судовому засіданні жінка свою вину визнала повністю, у вчиненому розкаялась, зобов'язалася більше уваги приділяти вихованню дочки.

Суддя постановив визнати її винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 184 Адміністративного кодексу, та накласти на неї 850 гривень штрафу. Також жінка заплатить в дохід держави 420 гривень судового збору.

Нагадаємо, на території рожищенського дитсадка поламали молоді дерева, понищили дитячий майданчик та розписали зневажливими написами двері.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024