стрічка

На Рівненщині незаконні АЗС оштрафували майже на 700 тисяч гривень

23 Червня 2020, 15:00
Фото ілюстративне 938
Фото ілюстративне

На Рівненщині тримають курс на повну детінізацію бізнесу, бо це має прямий зв’язок із наповненням бюджету.

Про це йдеться на сайті Рівненської ОДА.

Питання детінізації АЗС, пасажирських перевезень, продажу алкоголю та працевлаштування обговорили на нараді під керівництвом голови ОДА Віталія Коваля та за участю представників правоохоронних органів та територіальних служб.  На селекторному зв’язку в онлайн студіях були керівники РДА.

З часу діяльності робочих груп на Рівненщині припинили роботу 146 незаконних АЗС. 18 нелегальних заправок демонтували, наклали штрафів на суму 479 тисяч гривень, тривають кримінальні провадження.

У сфері виробництва та обігу спиртової продукції призупинили дію 174 ліцензій, зареєстрували 14 кримінальних проваджень. До бюджету надійшло штрафних санкцій понад 600 тисяч гривень.

За результатами спільних заходів податкової та управління держпраці легалізували працю 786 найманих осіб, що дало можливість додатково наповнити бюджет на 1,1 мільйона гривень.

Поряд із боротьбою з тіньовим бізнесом, на Рівненщині працюють над збереженням іміджу чесних роботодавців.

З метою підтримки підприємців вжили надзвичайні заходи для отримання допомоги із часткового безробіття. Вже на сьогодні до центрів зайнятості Рівненщини подали пакети документів майже 5 тисяч підприємців. Це означає, що їхнім 7,5 тисячам працівників компенсують вимушене безробіття на час карантину. Людям виплатять понад 52 мільйони гривень.  

Водночас керівники РДА мають посилити комунікацію із місцевим бізнесом, аби про механізм компенсації вимушеного безробіття знав кожен підприємець.

Читайте також: Коронавірус на Рівненщині: на що розподілили майже 100 мільйонів гривень


 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024