стрічка

На Любитівському озері затримали двох браконьєрів

19 Червня 2020, 14:02
На Любитівському озері затримали двох браконьєрів 1462
На Любитівському озері затримали двох браконьєрів

На Любитівському озері, що в Ковельському районі, викрили грубе порушення Правил рибальства.

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

18 червня, близько четвертої ночі викрито грубе порушення правил рибальства на озері поблизу села Любитів Ковельського району. Двоє чоловіків ловили рибу абороненим знаряддям  – мисиновою сіткою. На  березі було виявили сім карасів сріблястих. Оскільки риба була ще живою, її відпустили назад в озеро.

На викритих рибалок склали адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направили до судів для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучили.

«Ми вдячні активній громадськості за участь в рейді та допомогу у викритті незаконного рибальства. Спільна робота ілюструє наскільки важливо співпрацювати разом в боротьбі з браконьєрством. Обов’язок кожного з нас берегти природні ресурси, не бути осторонь та робити все щоб попередити нові порушення», – прокоментував начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.



 

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024