стрічка

Любешівські полісмени ліквідували майже два десятки «самогонних точок»

30 Травня 2020, 17:17
«Самогонна точка» 1815
«Самогонна точка»

Працівники поліції борються із самогоноварінням у Любешівському районі.

На днях дільничні офіцери поліції здійснили рейди в села району, де особливо гостро постає питання боротьби із самогоноварінням. У ході проведення заходів у Великій Глуші, Мукошині, Гірках, Любешівській Волі та Підкорміллі вони ліквідували майже два десятки самогонних точок. Про це інформують на фейсбук-сторінці Любешівського відділення поліції.

З початку 2020 року, зазначається в повідомленні, до адміністративної відповідальності за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення на території Любешівського району поліція притягнула 56 громадян. Для порівняння, у 2019 році притягнули 47 громадян.

Правоохоронці встигли відвідати не всі «самогонні точки», оскільки з самого ранку по селах розносилися чутки, що поліція навідується виключно до самогонників, і ті позачинялися свої помешкання на замки.

Поліція дякує мешканцям району за те, що активно повідомляють на лінію 102 про факти самогоноваріння та запевняє, що кожен такий факт буде задокументований, а самогонник покараний.

Початий рейд полісмени продовжать. Адже залишаються інші села зі схожими проблемами.

Якщо поряд із вами живуть самогонники, закликають наприкінці допису, і ви не хочете бути стороннім спостерігачем, тоді звертайтеся до Любешівського відділення поліції через телефон 102 або 2-12-33.  Боротися з подібним явищем легше разом.

Читайте також: Самогонників хочуть карати величезними штрафами та позбавленням волі

Коментар