стрічка

Спіймали чоловіка, причетного до крадіжки сейфа з коштовностями у жителя Горохова

29 Травня 2020, 12:32
1297

У травні минулого року жителя Горохова пограбували. Коли чоловіка не було вдома, невідомі люди вкрали з його будинку сейф із грошима та ювелірними виробами, завдавши збитків на понад мільйон гривень.

Про це повідомляє Горохівський районний відділ поліції.

Працівники сектору кримінальної поліції Горохівського ВП ГУНП у Волинській області, під процесуальним керівництвом Володимир-Волинської місцевої прокуратури, та у співпраці з управлінням карного розшуку ГУНП у Волинській області, зібрали достатньо даних про причетність до злочину жителів Закарпатської області.

27 травня цього року поліцейські Горохівського ВП ГУНП у Волинській області, спільно з працівниками слідчого управління та управління карного розшуку, за силової підтримки працівників КОРД ГУНП у Волинській області, під час санкціонованого обшуку, за ухвалою слідчого судді, затримали громадянина України.

Останньому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України.

Підозрюваному суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, з правом внесення застави у розмірі 1 324 000 грн.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на термін від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.



Читайте також: Волинянина, який хотів пограбувати пенсіонера на Горохівщині, триматимуть під вартою

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024