стрічка

Судили чоловіка, який обкрадав колег у ратнівському супермаркеті

23 Травня 2020, 17:00
1258

Ратнівський районний суд розглянув кримінальне провадження за обвинуваченням уродженця селище Ратне, який вчинив крадіжки.

Слухання справи відбулось 19 травня. Про це йдеться у вироку суду.

Раніше судимий за привласнення чужого майна обвинувачений вчинив низку крадіжок. Чоловік у період з 15 липня по 27 серпня минулого року тричі крав гроші зі службового кабінету директора магазину «Еко-Маркет», що на вулиці Центральній, 80 у селищі Ратне. Двічі поцупив 200 гривень, ще раз – 500 гривень.

Крім того, чоловік з 10 липня по 10 вересня минулого року, виконуючи обов'язки приймальника товару вказаного магазину, будучи матеріально відповідальною особою, привласнив ввірене йому майно – 81 пачку цигарок на суму 2 755 гривень.

Обвинувачений вину у вчиненні кримінальних правопорушеннях визнав повністю, висловив щире каяття у вчиненому. Обіцяв більше ніколи не вчиняти злочинів.

Потерпілі звернулися до суду із заявами про розгляд справи без їх участі, претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого не мають, збитки їм відшкодували в повному обсязі, на суворій мірі покарання не наполягають.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, відповідальність за які передбачена частиною 2 статті 185 та частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України.  

На підставі статей 75 та 76 Кримінального кодексу України його звільнили від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, якщо він, протягом іспитового терміну, тривалістю два роки, не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Чоловік повинен повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання; періодично з'являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024