стрічка

Мешканка Луцького району стала матір'ю-героїнею

19 Травня 2020, 12:43
Фото ілюстративне 1023
Фото ілюстративне

Жителька села Городище Ольга Громик отримала почесне звання «Матір-героїня».

Про це йдеться на сайті Боратинської громади. 

У подружжя Громиків сім дітей – троє синів та четверо доньок. Різниця у віці між найстаршим та наймолодшим – 16 років. Незабаром сім’я знову чекає на поповнення – ще одну дівчинку.

«Діти – це наше щастя, – гордо каже Ольга Громик. – Тому у нас їх аж семеро. Я ніколи не замислювалася над тим, скільки хочу дітей. А після народження первістка зрозуміла, що дітей посилає Бог. І якщо він це робить – значить турбується про вас. Діти – це подарунок, який з любов’ю дає Господь.

Звісно, бути багатодітною матір’ю приємно, але водночас це велика відповідальність. Я завжди дуже хвилююся за кожну дитину, переживаю. Коли у тебе семеро дітей, а слово «мама» лунає частіше, ніж будь-яке інше, досить складно знайти сили і час, аби приділити всім увагу. Та зрештою усі негаразди та життєві клопоти відходять на другий план, коли чуєш щирий дитячий сміх. Мої діти для мене – це світло, яке додає сили і бажання жити й рухатися далі.

Отримати звання «Матір-героїня» було дуже хвилююче та приємно, та це більше формальність. Вважаю, що кожна мама є героїнею, особливо для своїх дітей. Адже подароване життя, недоспані ночі, постійні турботи та переживання про майбутнє дітей іншим словом, як подвиг, не назвеш», – коментує Ольга Громик.

Читайте такожЖителька Підгайцівської ОТГ стала матір'ю-героїнею

Сім'я Ольги Громик
Сім'я Ольги Громик

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024