стрічка

Жителю Гощанщини, який займався гральним бізнесом, загрожує штраф до 680 тисяч гривень

18 Квітня 2020, 16:42
696

Присудили штраф жителю Гощанського району та рівнянці, які незаконно займалися гральним бізнесом.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції у Рівненській області. 

Слідчі Рівненського відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження за фактом здійснення двома жителями Рівненської області протиправної діяльності у сфері грального бізнесу. 

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 28-річний житель Гощанського району спільно із 32-річною рівнянкою, а також іще однією, не вставленою поки слідством особою, із корисливих мотивів, з метою отримання незаконного прибутку займались гральним бізнесом.

Азартні ігри організували у нежитловому приміщенні на вулиці Гагаріна обласного центру. Заклад був облаштований меблями, комп’ютерною технікою з відповідним програмним забезпеченням та функціював упродовж двох тижнів у вечірній та нічний час. У зловмисників були розділені й обов’язки: жінка була адміністратором підпільного закладу, здійснювала облік відвідувачів, супроводжував яких чоловік та одержував кошти.

Зайти у таке приміщення могли лише обрані особи, яких запрошували виключно за допомогою смс-повідомлення на мобільний телефон.

Нагадаємо, що незаконну діяльність групи осіб 15 лютого викрили співробітники Управління служби безпеки України в Рівненській області. Того ж дня разом зі слідчими Рівненського відділу поліції провели невідкладний обшук у підпільному гральному закладі. З місця події правоохоронці вилучили 17 системних блоків, 13 моніторів, 7 мобільних телефонів, 19 пластикових карток, безперебійник, пристрій для перевірки грошових купюр, чорнову документацію, три спеціальні ігрові клавіатури та грошові кошти у сумі 11 244 гривні.

Оскільки нині 28-річний чоловік є обвинуваченим у вчиненні замаху на умисне вбивство, суд йому обрав тримання під вартою із правом внесення застави в розмірі 168 тисяч гривень. Невдовзі таку суму коштів за чоловіка заплатили, тож він вийшов зі слідчого ізолятора.

Зібравши достатньо доказів у справі, слідчі Рівненського відділу поліції, 17 квітня, кримінальне провадження із обвинувальним актом скерували до суду.

За скоєне відповідно до санкції статті обвинуваченим загрожує до 680 тисяч гривень штрафу.

Читайте також: Жителів Гощанщини затримали за гральний бізнес у Рівному





 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024