стрічка

У Турійську обрали нового голову райради. ФОТО

31 Березня 2020, 16:00
1372

В Турійській районній раді депутати обрали нового голову – Сергія Сергійовича Власюка.

Про це повідомляє Турійська РДА.

На пленарному засіданні позачерговій сесії Турійської райради, 31 березня, із 34 депутатів районної ради на сесії були присутні 25 народних обранців.

У роботі сесії взяли участь народний депутат України Вячеслав Рубльов, депутати Волинської ОДА Роман Микитюк, Володимир Яренчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Леонід Марчанчин, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації.

Одним з питань порядку денного було питання обрання голови Турійської районної ради, у зв’язку з достроковим складенням повноважень головою районної ради Черен Ольгою, у зв’язку з призначенням головою Турійської районної державної адміністрації.

 

А на посаду голови районної ради було запропоновано кандидатуру – Власюка Сергія, який до цього обіймав посаду директора ЗОШ І-ІІІ ступеня ім. О.С Панасюка села Бобли. Під час проведення таємного голосування депутати віддали 24 голоси на підтримку Сергія Власюка.

Тож, відповідно до п.1 статті ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.47.1 Регламенту районної ради, затвердженого рішенням районної ради № 2/6 від 27 листопада 2015 року (з відповідними змінами та доповненнями) та враховуючи результати таємного голосування вирішено вважати обраним головою Турійської районної ради Сергія Власюка.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024