стрічка

У компанії PZU пропонують різні види страхування транспортних засобів

25 Березня 2020, 15:07
1707

Автострахування ‒ це надійний спосіб подбати про безпеку як транспортного засобу, так і водія та пасажирів, які в ньому перебувають на момент можливого ДТП. Автострахування буває обов’язковим та добровільним.

Обов’язковим страхуванням (автоцивілкою) мають бути застраховані всі транспортні засоби, в іншому випадку на власника автомобіля очікуватиме штраф. Добровільним страхуванням являється КАСКО. Подібний страховий поліс дозволяє розраховувати на відшкодування збитків у випадку:

  • ушкодження авто на дорозі;
  • ремонт авто на СТО або в офіційного дилера;
  • крадіжки транспортного засобу;
  • ушкодження транспортного засобу під час стоянки або внаслідок несприятливих погодних умов (наприклад, падіння дерева під час буревію);
  • займання автомобіля.

Єдиною умовою до відшкодування коштів є факт ненавмисного пошкодження автомобіля, який встановлюється під час обов’язкової експертизи від висококваліфікованого персоналу.


 

Автострахування від PZU

Якщо ви вирішили скористатися послугою страхування авто, то одним з найкращих рішень стане звернення до компанії PZU, яка є одним з лідерів надання страхових послуг на території України.

Компанія PZU пропонує власним клієнтам такі види автострахування:

  • КАСКО без поліції на 100%. Як зазначено вище, це добровільне страхування наземного транспорту, в наслідок якого ви можете розраховувати на повне відшкодування збитків внаслідок ДТП, пошкодження транспорту під час стоянки або внаслідок стихійного лиха;
  • Автоцивілка. Обов’язкове страхування, яке передбачає відшкодування майнових збитків або шкоди, що була заподіяна в результаті використовування ТЗ на території України;
  • Програма «Автозахист». Якщо ДТП або будь-яке інше ушкодження транспортного засобу сталося з вини водія (при участі кількох сторін в ДТП), то з допомогою програми «Автозахист» ви все одно можете розраховувати на відшкодування збитків за допомогою обов’язкового страхування (ОСАГО).
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024