стрічка

У Луцьку спіймали зловмисниць, які вкрали в пенсіонера 3 тисячі гривень

22 Лютого 2020, 16:07
Гроші 889
Гроші

У 79-річного березнівчанина (Березно, Рівненська область) вкрали 3 тисячі гривень.

Сталося це 21 лютого близько 13:00. Пенсіонер звернувся за допомогою до поліції. Інформує поліція Рівненської області. 

Після візиту двох жінок чоловік не виявив у себе вдома гроші. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що до будинку господаря прийшло двоє жінок із характерною етнічною ознакою. Спочатку вони попросили води, тож усі пішли на кухню. Потім ще попросили аркуш паперу, бо нібито треба було щось записати.

Коли ж гості залишили будинок, чоловік запідозрив недобре та кинувся до шафи, де зберігав гроші. Передчуття підтвердилося: грошей там не було.

Березнівчанин повідомив поліцейським лише, що невідомі під’їхали до його господарства на легковому автомобілі срібного кольору, а також запевнив, що зможе впізнати зловмисників. Однак, найімовірніше, що доки на кухні всі пили воду, у будинку «працювала» ще одна – третя особа.

За допомогою камер відеоспостереження оперативникам вдалося встановити марку авто, а невдовзі – і місцеперебування зловмисників. Оперативники управління карного розшуку в одному із готелів Луцька виявили осіб із характерною етнічною ознакою. Нині одну із них 79-річний потерпілий упізнав.

Наразі у рамках кримінального провадження за фактом крадіжки із зловмисницями проводяться слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину.

Читайте також: Оштрафували жінку, яка вкрала у луцькому супермаркеті харчі

Коментар