стрічка

У Гощі вшанували героїв-афганців

16 Лютого 2020, 10:11
Вшанування 2250 Джерело: Гощанська райрада
Вшанування

Біля пам'ятного знаку вшанували воїнів, які воювали в Афганістані.

У суботу, 15 лютого, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану у Гощі біля пам’ятного знаку воїнам-афганцям відбувся урочистий мітинг. Про це йдеться на сторінці Гощанської райради у фейсбуці.

Значною була кількість жителів, які брали участь у бойових діях в Афганістані з Гощанського району, понад 150 громадян.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Василь Романюк, голова районної Спілки ветеранів Афганістану Віталій Віюк, членкиня районної спілки ветеранів Афганістану Алла Талащук, Гощанський селищний голова Микола Панчук.

«Найбільш тривалою і тяжкою стала Афганська війна, яка тривала майже 10 років, де наші воїни проявили мужність, стійкість, відвагу і героїзм», – так згадав загиблих побратимів і звернувся з найкращими побажаннями до тих, хто повернувся з війни голова райради Олександр Поліщук.

Настоятель церкви Василя Великого отець Олег відправив молебень за загиблими в Афганістані та під час бойових дій на території інших держав, а присутні вшанували їхню пам’ять, хвилиною скорботного мовчання. Також на знак світлої пам'яті про героїв учасники мітингу поклали вінки та квіти до пам’ятника загиблих в Афганістані.

Закінчився меморіальний захід спільним виконанням Державного Гімну України.

Мітинг-реквієм підготували та провели працівники районного об’єднання культури та дозвілля.

Читайте також: Почесною грамотою нагородили заступника редактора Гощанської газети









Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024