стрічка

Шукають емоційно стабільного керівника апарату Волинської ОДА

26 Січня 2020, 16:24
1208

Юрій Погуляйко оголосив конкурс на зайняття посади державної служби категорії  «Б» – керівника апарату Волинської обласної державної адміністрації.

Кандидати повинні мати досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В», в органах місцевого самоврядування або на керівних посадах підприємств, установ та організацій не менше двох років. Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА від 24 січня.

Посадовий оклад –  11100 гривень, а також будуть надбавки за вислугу років, за ранг державного службовця.  За наявності достатнього фонду оплати праці обіцяють премію, надбавку за інтенсивність праці.

Необхідні особистісні якості: ініціативність,емоційна стабільність, рішучість.

Охочим взяти участь у конкурсі необхідно подати інформацію через Єдиний портал Вакансій державної служби НАДС до 17:15 години 3 лютого 2020 року.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання:

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами);

2) резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами):

  • прізвище, ім’я, по батькові кандидата;
  • реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;
  • підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;
  • відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заява, в якій особа повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024