стрічка

У Боратині встановили рекорд України

21 Грудня 2019, 10:23
У Боратині встановили рекорд України 1024
У Боратині встановили рекорд України

Офіційний представник Книги рекордів України на Волині, заслужений діяч мистецтв Віталій Іваницький зафіксував новий рекорд – 287 Миколаїв (осіб з іменем Микола чи похідними від цього імені прізвищем або по батькові) – учасників акції Боратинської ОТГ, зібрали на одній локації з нагоди Дня святого Миколая і засвітили новорічну ялинку.

Сотні місцевих жителів і гостей прийшли, щоб долучитися до свята та зарядитися передноворічним настроєм. Для дітей та дорослих влаштували святковий концерт та новорічні розваги. Йдеться на сайті ОТГ.




Атмосферно та феєрично, наче у центрі Відня, Будапешту чи Праги, 19 грудня – у День святого Миколая – новорічними вогнями засяяла головна ялинка Боратинської громади.

Привітати учасників дійства зі святом та запалити яскраві вогні на головній ялинці громади прибув святий Миколай.

Сільський голова Сергій Яручик привітав громаду з прийдешніми новорічними та різдвяними святами й відзначив наймолодшого Миколайчика, яким став 5-ти місячний Микола Гавура та найстаршого учасника рекорду – 78-річного жителя громади Миколу Яковича Сюйву.

З вітальними словами до громади також звернувся депутат Волинської обласної ради Юрій Цейко та помічник депутата Верховної ради України Вячеслава Рубльова Юрій Харченко.




Кілька годин сотні учасників дійства веселилися, робили знімки на фоні тематичних фотозон, частували солодощі, чаєм, кавою та глінтвейном.

Організатори свята на чолі з Сергієм Яручиком побажали жителям Боратинської громади та всій Україні щасливого Різдва і чудового Нового року.














 

Коментар