стрічка

У Локачах вітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

09 Листопада 2019, 11:36
1030

Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва у районному будинку культури відбулися урочисті заходи.

Святкування пройшло у п'ятницю, 8 листопада, – інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Привітати з професійним святом працівників культури завітали перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Сафронова, депутат Волинської обласної ради Михайло Скопюк, секретарка селищної ради Леся Познякевич, голова Затурцівської сільської ради Володимир Патійчук, начальниця гуманітарного відділу Війницької сільської ради Оксана Дмитрук. Вони тепло привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва району та вручили подяки. Почесні грамоти та подарунки.

Читайте також: у Локачах посвятили першокласників в юні музиканти.

Грамотами та подяками Волинської обласної ради, райдержадміністрації та районної ради, подарунками за вагомий внесок у розвиток мистецької освіти, аматорського мистецтва, збереження та примноження здобутків української національної культури, активну участь у культурно-мистецькому житті району та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва нагородили кращих працівників.

Учасники заходу мали змогу насолодитися насиченою концертною програмою.

Нагадаємо: як у Березовичах пройшов концерт «До людей з любов'ю».











Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024