стрічка

У краєзнавчому музеї учнів готуватимуть до ЗНО з історії

06 Жовтня 2019, 13:03
Краєзнавчий музей 1295 Джерело: Волинська ОДА
Краєзнавчий музей

Підготовка до ЗНО з історії відтепер стане цікавою та приємною. Волинський краєзнавчий музей відкриє свої двері для школярів, що бажають освіжити базові знання з історії. Інтерактивне навчання за шкільною програмою розпочнеться 9 жовтня, повідомляють на офіційній сторінці музею у Facebook.

Заняття планують проводити раз в тиждень. Протягом креативного музейного курсу учасники зможуть повторити всю історію від найдавніших часів – до сучасності, почути кваліфіковані розповіді наукових працівників музею, побачити на власні очі предмети епох, про які йтиме мова.

«Ми хочемо залучити аудиторію 10-11 класів, щоб зацікавити їх відвідувати наш музей, щоб показати, що історія цікава та потрібна і її можна вивчати не на нудних уроках чи в репетитора, а з кваліфікованими істориками, які дадуть відповіді на всі питання,що турбують, пояснять незрозумілі події, відкриють очі на білі плями в історії.

Ми хочемо, щоб школярі глянули по - новому на історію, відчули її. І де це можна зробити краще, як не в музеї? Показати, що історія це не тільки купа книг, а це експонати, які можна побачити, доторкнутись до історії в прямому значенні цього слова. І оскільки тема ЗНО лякає всіх школярів, ми розуміємо, що для них це актуально і хочемо допомогти їм», - коментує координатора проекту Світлана Чибирак.

Заняття в музеї стартують о 16:00 9 жовтня. Вартість програми становить 30 гривень в тиждень.

За додатковою інформацією можна звертатися за телефоном: +380638536950.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024