стрічка

У Шацькому парку зловили браконьєра. ФОТО

23 Серпня 2019, 14:48
1210

Волинський рибоохоронний патруль спільно з громадськими інспекторами 21 серпня здійснив рибоохоронний рейд на території Шацького національного природного парку.

Рейд здійснили на озері Люцимер, поблизу смт Шацьк Шацького району Волинської області, – повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Близько 6 години ранку було викрито чоловіка, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову – однією риболовецькою сіткою.

Наступного дня рейдова група зафіксувала аналогічне правопорушення. Інцидент стався на річці Стир, поблизу м. Берестечко Горохівського району Волинської області. У громадянина вилучено заборонені знаряддя лову – два «екрани». Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству України.

На осіб оформили протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направили до районних судів для притягнення громадян до відповідальності.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби – прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідкова інформація:

За минулий тиждень інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили 20 порушень правил рибальства.


 

Фото Волинського рибоохоронного патруля

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024