стрічка

У Ковелі стартує десятиденний пробіг, який фінішує у Києві

14 Серпня 2019, 18:41
У Ковелі стартує десятиденний пробіг, який фінішуватиме у Києві 985
У Ковелі стартує десятиденний пробіг, який фінішуватиме у Києві

Вже завтра, 15 серпня, з Ковеля стартує десятиденний пробіг до Дня Незалежності України на відстань 500 км.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

З 15 по 24 серпня до Дня Незалежності України командою Trekking™Team буде проведено надзвичайний десятиденний пробіг на відстань 500км! Розпочнеться дійство у Ковелі, а закінчиться у Києві – у день найбільшого національного свята.

До складу команди входять: майстер спорту України з легкої атлетики, членкиня збірної команди України з добового бігу Олена Шевченко, чемпіон України з бігу на 100 км Ігор Саханда та ультрамарафонець Володимир Сковородка, котрий увійшов у Книгу рекордів України як перший пожежний, що пробіг марафон у повному бойовому спорядженні у 2018 році.

Захід обіцяє бути цікавим, адже спортсмени проводитимуть зустрічі з молоддю, відвідають історичні пам’ятки, а сам забіг зніматимуть на відео, у тому числі з квадрокоптера, для подальшого створення фільму про ультрабігунів та біговий рух в Україні. В Ковелі, Луцьку, Рівному, Житомирі, Коростишеві, Києві до команди будуть приєднуватися представники місцевих бігових клубів.

23 серпня, у День Державного Прапора, команда завітає в Ірпінь до військового шпиталю, щоб привітати захисників України зі святом та передати подарунки від організаторів та партнерів.

Всіх бажаючих запрошують підтримати учасників пробігу та прийти на старт о 7 годині 15 серпня до пам’ятника борцям за волю України (бульвар Лесі Українки).

 


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024